Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt & Retur
Återgå & Exchange Policy

På grund av det faktum att våra objekt köps via Internet, inte kan prövas på i förväg och köps webbplats osedda, har vi utvecklat följande avkastning och valutapolitik för kundservice ändamål. Naturligtvis hoppas vi att du är nöjd med ditt val. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt val, är vår avkastning och valutapolitik på följande sätt:

För Returns:

Avkastning kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet måste alla returnerade varor aldrig använts och i nyskick. Alla returnerade förpackningar måste vara försäkrade. När det gäller åter rätt objekt för en återbetalning: alla returnerade varor är föremål för en 15% utsättning avgift. Köpare är alltid ansvarig för frakten.

För Byten:

Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använt objekt med alla tillbehör och förpackning. Vänligen skicka tillbaka objekten inom 7 dagar efter mottagandet. Alla paket retur måste vara försäkrade, utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 dagar efter returen har mottagits. Köpare är alltid ansvarig för frakten.

Viktigt meddelande:

1. Även om vi ge 100% problemfri återvändande, med tanke på den tid och pengar krävande, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och funderingar klara innan du lägger din beställning.

2. Kontakta vår kundtjänst först för att få returadress.

3. Vi kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen vilse under transporten, måste original postkontor kvitto hållas göra anspråk på ersättning.

Adidas Herr , Asics Gel , Hunter Original , New Balance 515 Classic , Salomon Stövlar
    Du har IP-adress: 54.196.98.96  Copyright © 2018 www.sansbildarkiv.se. Powered by

Billiga Skor Online Sale